Om Mind Of Line

Mind of Line er en passion for designs med kant, kontrast og tanke på helheden. Drilleri i detaljen er filosofien bag designet, hvor det enkle og tidløse får følgeskab af en leg mellem lækre materialer, mønstre og farver.

Tørklæderne udstråler luksus, understreger din personlighed og kan bæres som et smykke.

“I modsætning til smykker, kan et tørklæde skabe helhed eller give kontrast alt efter, hvilken stil man går efter”, siger designer Line Pil.

Mind of Line består af makkerparret Line og Søren. Line er den kreative og skabende part, Søren er it- og regnskabsspecialist.

Ideerne til designene er skabt ud fra så forskellige inspirationskilder som naturen, farver og former fra hverdagen, møbelmagasiner, gamle film og vintagefund.

Line Pil er vokset op med genbrug og loppemarkeder og har en særlig evne til at se nye muligheder i vintagefund. Hun kan nemt lade sig inspirere af en knap i en stol eller polstringen på en chaiselong. Men også film op til 60’erne er en stor inspirationskilde. Mens vi andre kniber en tåre over filmen Titanic, svælger Line i stofligheden på lærredet – en kjole der ’knitrer’, et gardin der falder tungt eller en sofas særlige tekstur.

Alt det tekniske og regnskaberne er Søren dygtig til. Han er uddannet inden for IT og er god til tal og systemer.

Denne kombination af en kreativ og en teknisk part har vi fundet yderst hensigtsmæssig i Mind of Line, da vi på den måde hver især gør det, vi er gode til, og dermed får det hele til at gå op i en højere enhed.